PROMOCIJA NOVE KNJIGE INGRID DIVKOVIĆ “SANJARI I BORCI”

Život vas je naučio da budete u isti mah i sanjari i borci? Ako jest onda ćete se sigurno prepoznati u novoj knjizi naše istaknute književnice i blogerice Ingrid Divković. Predstavljanje njene knjige „Sanjari i borci“ održat će se u Megastoreu, 19. listopada u 19 sati kada će se autorica podružiti s knjigoljupcima kojima će pojasniti kako je nastala ova knjiga, iznoseći pritom i onu lijepu i onu manje ljepšu stranu spisateljskog svijeta.

U svojoj knjizi Ingrid Divković objedinjuje odabrane tekstove s njezinog bloga, uz dodatak četiri nove priče i jednog nokturna za kraj. Uvijek direktna i inspirativna, Ingrid se dotiče tema kao što su: prijateljstva koja imaju rok trajanja, uspomene iz prvog razreda osnovne škole, shvaćanje života kao plesa, napuštanje ludosti dvadesetih, življenje na milenijski način, srušeni mostovi iz prošlosti, očekivanja koje imamo od sebe i drugih, sreća koju svi toliko žele i istodobni strahovi koje moramo nadići.

Promociji će prisustvovati gošće Anđa Marić, Ana Kolar, Marijana Perinić i Josipa Pavičić Bernardini, koje će čitati odabrane ulomke iz knjige. Više je nego dovoljno dobrih literarnih i životnih razloga da ne propustite ovo zanimljivo druženje. Vidimo se u Megastoreu u Zagrebu!

Foto: © Facebook Ingrid Divković