BOŽIĆNI SAJAM U ORGANIZACIJI MEĐUNARODNOG KLUBA ŽENA

Ljubitelji različitih kultura i svjetskih gastronomskih užitaka, početak prosinca rezervirat će za tradicionalni ‘Božićni sajam’ u organizaciji Međunarodnog kluba žena Zagreb. U nedjelju 02.prosinca u paviljonima 7 i 7a Zagrebačkog Velesajma, od 11 do 16 sati posjetitelji će imati priliku upoznati više od 40 država kroz njihovu hranu, nakit, slatkiše, vino, glazbu i izvorne proizvode.  

Tijekom dana možete uživati u međunarodnoj glazbi i tradicionalnom folkloru, degustirati autohtona jela i vino,te kupite kartu za nagradnu igru . Možete osvojiti jednu od brojnih sjajnih nagrada koje se nude, kao što su povratni besplatni letovi za europske destinacije, vikend u luksuznim hotelima, nakit, odjeću i još mnogo toga. 

IWCZ (International Women’s Club Zagreb) je nevladina i neprofitna udruga za žene svih nacionalnosti koje žive u Hrvatskoj. Udruga broji oko 250 članica iz 50 zemalja diljem svijeta, a njihova predsjednica Akuoma Helen Boromisa poziva sve zainteresirane da posjete Božićni sajam i sudjeluju u humanitarnom programu. Deseti sajam koji se održava u Božićnom duhu Adventa pod visokim je pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske,  te humanitarnog karaktera. Sav prihod od prodaje odlazi u Institut za palijativnu medicinu u Zagrebu. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.