BLAGDANSKO DARIVANJE – KNJIGA KAO SAVRŠEN BOŽIĆNI POKLON

Počelo je blagdansko vrijeme i maraton po trgovinama u potrazi za božićnim poklonom. Bilo da kupujete za svoju obitelj, kolege, prijatelje ili poznanike, pronalaženje savršenog “nečega” može biti naporan posao. Da bi vam olakšali posao, izdvojili smo pet razloga zbog kojih knjige čine najbolje poklone za blagdane. Kako bi se i pod vašim borom našla jedna knjiga, ne zaboravite se uključiti u božićni giveaway, jer darujemo dvoje čitatelja.

KNJIGA NIJE SKUP POKLON

Kad pogledate popis osoba kojima morate kupiti poklon, sigurno se pitate kako će sve to izdržati vaš bankovni račun. Odaberete li knjigu za poklon, možete pronaći sjajne naslove po povoljnim cijenama i uz to obradovati nekog knjigoljupca. Osim toga, to je poklon kojem će se uvijek moći vratiti i ponovno se prisjetiti vašeg malog znaka pažnje.

KNJIGA UZ POSEBNU POSVETU

Svaku knjigu koju kupite, možete personalizirati uz posvetu u kojoj ćete napisati nekoliko riječi osobi kojoj ste namijenili poklon. Poklon tako postaje još osobniji, a vaši najdraži će sigurno biti oduševljeni tom gestom. Personalizirati možete i papir u koji ćete zamotati knjigu, kao i dekorativne ukrase.

KNJIGA ĆE TRAJATI CIJELI ŽIVOT

Čokolada će se pojesti, parfem se potrošiti, igračke će dosaditi, a pulover izaći iz mode. No, knjiga će zauvijek krasiti policu osobe kojoj ste ju poklonili. Svaki put kad se približi knjizi ili ju uzme u ruke, sjetit će se upravo vas.

OBAVITE KUPNJU NA JEDNOM MJESTU

Bez obzira ostajete li kod kuće i kupujete putem interneta ili izvan kuće u knjižari, kupnju možete obaviti na jednom mjestu. Od psihologije, recepata, romana, učenja stranih jezika, filozofije do ‘uradi sam’ tematike, knjigu možete odabrati točno prema interesima osobe koju darujete.

IZNENADITE OSOBU KOJU VOLITE

Kad nekome kupite knjigu, to je to. Zamotate ju, stavite pod bor i zatim čekate osmijeh na licu osobe koja otvara vaš dar. Ne morate se brinuti da ste kupili pogrešnu veličinu, boju ili uzorak, samo se vodite interesima osobe i knjiga će sigurno biti veliko iznenađenje.

BOŽIĆNO DARIVANJE

Knjige koje su nam stigle u redakciju, darujemo naših čitateljima kao poklon u ovo blagdansko vrijeme. Roman ‘Njeno ime: Aylin’ književnice Ayşe Kulin postao je jedan od najvećih turskih bestselera, gdje je prodan u 500.000 primjeraka i 90 izdanja. Roman o neobičnoj i hrabroj ženi koja se ne boji živjeti punim plućima i koja je zbog toga spremna rušiti brojne konvencije patrijahalnog turskog društva, ali i onog američkog. Zbog ljubavi, ali i da bi dokazala da je žena ravnopravna muškarcu u svim područjima ljudskog djelovanja, Aylin prihvaća i najteže životne izazove.

Jena Pincott u velikom svjetskom bestseleru koji je  preveden na 17 jezika otkriva što najnovija znanstvena istraživanja otkrivaju o tajnama što ih kriju naši geni, hormoni, tijelo i um, a koja određuju pravila igra zavođenja i ljubavi? Jena Pincott u knjizi “Vole li muškarci doista više plavuše” otkriva fascinantne činjenice o ljubavi, seksu i privlačnosti – Što bi vaš parfem mogao otkriti o vama? Zašto vas ponekad privlače mačo-muškarci, iako uopće nisu vaš tip? Je li čokolada uistinu afrodizijak? Zašto vam se partner čini tako posebnim, premda to nitko drugi ne misli? Knjiga je napisana na temelju najnovijih istraživanja iz područja biologije, psihologije i neurologije.

Sve što morate napraviti je sljedeće:

1. Like @btwmagcom Facebook profil
2. Kliknuti like na našu Facebook objavu
3. U komentaru označiti knjigoljupca za kojeg znate da bi volio sudjelovati u darivanju

Božićni giveaway možete uloviti na Facebooku BTW MAGAZINA (@btwmagcom) do petka, 20. prosinca 2019. u 14 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 2 dobitnika/ce. Sretno!